Ny indendørs tennishal

 

 

Da den gamle Odsherred Hal nedbrændte i 2012 etablerede Odsherred kommune en lethal, for at imødekomme lidt af det behov, de lokale foreninger havde i forbindelse med deres respektive aktiviteter.

Med indvielsen af den nye Odsherred Hal er lethallen blivet “til overs”.

Odsherred kommune har derfor stillet lethallen til rådighed for Vig Tennisklub, som dermed har fået en enestående mulighed for at etablere en indendørs tennisfacilitet.

Som billederne viser er vi i fuld gang. Der er blevet etableret strøm, sat lamper op i hallen, lavet stisystem fra det udendørs  tennisanlæg til lethallen mm.

I uge 6 og 7 begyndte vi at tage det eksisterende plasticgulvet af, da vi besluttede at anlægge en kunststofbane.

      

Lørdag den 11. februar gik det stærkt:

På 4 timer fik vi pillet gulvet af, stablet i præcis rækkefølge og kørt det i depot. Det er nu klar til en køber, der vil gøre en god handel! Kontakt bestyrelsen hvis du vil høre mere om denne mulighed.

       

Den 18. februar blev det nye tennisgulv afprøvet. Stor succes!

 

Lørdag den 1. april kl. 13.00 – 15.00 afholdt vi en lille “indvielses-markering”. Tak til alle de gæster, der kom og var med til at markere dagen!

Nedenfor kan du se lidt stemningsbilleder. Der er flere på vores FB profil!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disse to billeder er taget af Mie Neel, Nordvestnyt

 

For at benytte hallen skal man være medlem af Vig Tennisklub.

Har du spørgsmål eller kommentarer til funktionalitet eller anvendelse af hallen bedes du kontakte halinspektør Søren Kolind på telefon: 30 24 45 44.
Træffes han ikke er du velkommen til at kontakte bestyrelsen.

 

Bookmark permalink.